چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Wed 8 May 2024
    باشگاه خبری ایران دریلینگ؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت حفاری در ایران و جهان
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت حفاری با ما تماس بگیرید
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری ایران دریلینگ با ما تماس بگیرید
Breaking News
تکنولوژی پنجشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۰:۴۴:۲۰

تجدید تولید چاه‌‌های گازی با فناوری تزریق کف

ایران دریلینگ: بیکرهیوز برای بازتولید از چاه‌‌های گازی که دچار افت فشار شده اند، از فناوری نوین ایمن و کم هزینه تزریق کف استفاده ‌‌می‌کند.به گزارش ایران دریلینگ پس از گذشت مدتی از تولید یک چاه گازی دچار پدیده افت فشار شده که اصطلاحا به این پدید به بلوغ رسیدن چاه ‌‌می‌گویند. در فرایندهای تولیدی بعد از این پدیده، دیگر میزان نرخ تولید طبیعی مقرون به صرفه نبوده و تجمع سیالات سنگین درون چاه نیازمند بکارگیری عملیات تجدید تولید و فرازآوری مصنوعی ‌‌می‌شود. بیکر هیوز که یکی از چهار غول پیمان کار حفاری دنیا ‌‌می‌باشد، برای بازگرداندن چاه به شرایط عادی، از فناوری F.O.A.M استفاده ‌‌می‌کند. در این فناوری با تولید مخلوطی از ماده با پایه گازی و آبی که در شرایط پایداری در کنار یکدیگر قرار گرفته اند و ظاهری مانند کف دارد به درون ستون چاه تزریق ‌‌می‌شود تا از وزن سیالات سنگین درون چاه کاسته و چاه را دوباره به تولید برگرداند.

شرکت بیکرهیوز تجربه استفاده از کف در شکل‌‌های مختلف و خصوصیات متفاوت در چاه‌‌های با شرایط مختلف ‌‌می‌باشد. این غول نفتی اخیرا  تکنولوژی F.O.A.M PLUS را برای چاه‌‌های گازی طراحی کرده است. در این تکنولوژی با استفاده از کف‌‌هایی مخصوص، مشکلات چاه‌‌هایی که با پدیده تجمعات زیاد میعانات گازی درون ستون چاه مواجه ‌‌می‌شوند، برطرف ‌‌می‌شود. تکنولوژی F.O.A.M علاوه بر تولید کف برای شکستن مایعات سنگین درون چاهی و افزایش فشار تولیدی قابلیت محفظت ابزار درون چاهی مثل لوله مغزی و لوله جداری و ... در برابر پدیده‌‌های خوردگی و رسوبات نمکی و آلی را نیز دارد؛ استفاده از تکنولوژی F.O.A.M چالش‌‌های متعدد زیاد به وجود آمده در چاه‌‌های گازی در مدت زمان پس از تولید که مهندسان را وادار به استفاده از مواد و تکنولوژی‌‌های مختلف نظیر افزودن افزاینده و تزریق گاز و ... ‌‌می‌کند به راندن تنها یک ماده ارزان و تاثیر گذار محدود کرده و باعث کاهش هزینه‌‌های عملیاتی و آسیب‌‌های محیط زیستی ناشی از تزریق بازدرانده‌‌های مختلف ‌‌می‌شود.



  کد خبر : 2062
  ارتباط با سردبیر : info@IranDrilling.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «IranDrilling» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «IranDrilling» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :